Old Cowz
/

Vroeger  - Gisteren - Vandaag - Morgen - De Toekomst

Hetgeen betekent dat Anna Maria Josina en Hermanus Johannes, beide met dezelfde achternaam van Wijk, nicht en neef zijn en dat ik zomaar de eerder gemaakte stamboom van Anna Maria Josina –die te Dreumel werd geboren, op 7 juli 1914, kan gebruiken om daar de data van en over Hermanus Johannes aan toe te voegen.

De ouders van Hermanus Johannes van Wijk, te weten Johannes Hendrikus van Wijk en Hendrika Peters trouwen, te Dreumel, op 26 februari 1908. Hij is dan 32 jaren jong en zij 29.

Bruid en bruidegom worden allebei in Dreumel geboren.

(▼) Hij op 22 juli 1875, zij op 21 maart 1878 (▼).

 

Zaterdag, 25 september 2021 : Ik ga beginnen met de aanpassingen die nodig zijn om de oorspronkelijk voor Anna Maria Josina van Wijk samen gestelde stamboom ook van toepassing te doen worden voor Hermanus Johannes van Wijk. Inclusief alle gegevens die ik verder nog over hem en zijn familie(s) kan vinden.

Nou, vandaag zondag, 26 september 2021 … is de aangepaste stamboom eigenlijk al klaar. En zo heel veel heb ik niet hoeven aan te passen, want ook deze tweede in 1914 geboren van Wijk, Hermanus Johannes, stond al in de stamboom van Anna Maria Josina van Wijk. Immers neef en nicht, hun vaders waren immers broers. Ik heb nog wel de huwelijksakte kunnen traceren van Hermanus Johannes van Wijk en Wilhelmina Petronella Gerritsen. Zij trouwen, te Wamel op 29 mei 1941.

 

Ik ga er van uit dat ook zij kinderen hebben voort gebracht, maar stel de eerste is in 1942 geboren, dan zal het nog tot 2042 duren eer die geboorteakte op de website van een archief openbaar zal worden. Voor geboorteakten geldt een periode van 100 jaar voordat ze openbaar worden. Dat ga ik niet meer mee maken !!

Maar bijgaand wel de enigszins aangepaste stamboom en het *.PDF bestand in directe relatie met Hermanus Johannes van Wijk.

 

                                             


TERUG NAAR BOVEN.