Old Cowz
/

Vroeger  - Gisteren - Vandaag - Morgen - De Toekomst

2 Juli 2020 : Het vraagt weer enige motivatie en inspanning om het derde boek ter hand te nemen, dat ik, gelijk eerdere boekwerkjes, graag in wederom aangepaste vorm op mijn site wil proberen te zetten. Op deze donderdag naar Beesd gereden om aldaar bij een drukkerij het kaft van het koren te scheiden, in dit geval de rug van het boekje weer te laten verwijderen, opdat ik elke individuele bladzijde kan scannen en onderstaand verwerken.

In veronderstel, voorafgaand aan het daadwerkelijke inscannen en verwerken, dat dit boek veel meer tekst dan afbeeldingen bevat. Ik ben ook nu toch van plan om geen, of zelden, boekteksten te verwerken, en slechts afbeeldingen (met bijbehorende teksten) te laten zien, al dan niet voorzien van andere afbeeldingen, die ik al heb of kan vinden op Internet. Uiteraard worden alle afbeeldingen die ik wèl ingescant heb, weer voorzien van een gele ster in linker- of rechter bovenhoek.

Goed, daar gaat ‘ie, ik heb er zin in !!

U kunt het complete verhaal lezen door HIER te klikken of aan te kliken in het Linker hoofdmenu