Old Cowz
/

Vroeger  - Gisteren - Vandaag - Morgen - De Toekomst

Dinsdag, 21 juli 2020 : Goh, ik wist niet –meer- dat ik dit boekje nog ergens in een kast had liggen. Maar gelukkig heb ik het gevonden en ben al begonnen met de verwerking van dit complete boekje. Uiteraard, in vervolg op de werkwijze bij de vorige boekjes, ga ik alleen de afbeeldingen verwerken, niet de bij behorende teksten (als ik het kan vermijden). Ik kies er deze keer voor om ook geen gele sterretjes op afbeeldingen weer te geven, aangezien ik ‘slechts’ alle aanwezige afbeeldingen ga verwerken, deze keer zonder eigen inbreng of toegevoegde afbeeldingen (als ik het kan vermijden/voorkomen). Alléén de afbeeldingen. Ik word, vanwege de grootte, eigenlijk de kleinte, van al deze afbeeldingen wel verplicht om ze met een hogere dpi-waarde in te scannen. Het inscannen zal het meeste werk vergen, of eigenlijk het lange wachten, tot een mooie scan gepresenteerd kan worden in mijn verhaal. Ik ga verder …

P.S. Geheel onderaan dit verhaal wordt een Word bestand getoond, waarin zowel de afbeeldingen als óók de bijgaande teksten uit dit boekje vermeld worden. Er is uiteraard een duidelijk verband tussen tekst en afbeeldingen en dat bevordert het begrip van de afbeeldingen. Vandaar.

Zondag, 26 juli 2020 :  Dat waren 'al'  de afbeeldingen in dit boekje. Niet zo heel veel, maar ik vermoed maar zo dat er ook niet zoveel ansichtkaarten waren. Onderstaand dat Word bestand. Het is 92Mb groot, dus het zou best even, of iets langer, kunnen duren er het opent. Geduld is een hele schone zaak.
TERUG NAAR BOVEN.