Old Cowz
/

Vroeger  - Gisteren - Vandaag - Morgen - De Toekomst

11 Mei 2020 : Het tweede boekje dat ik ter hand neem is dit boek. Ook weer gekregen van een kennis en ook van dit boekje wil ik gaan proberen om alle afbeeldingen in te scannen en ze t.z.t. op m’n website te publiceren. Ietwat gecompliceerder dan het vorige boekje (West Maas en Waal), want dat vorige boekje was slechts de helft zo dik & groot als waar ik me nu mee inlaat. Hoe dat gaat uitpakken, kan ik pas vast stellen als ik het ga proberen en dat ga ik dan ook maar gelijk doen. Wederom geldt dat elke originele afbeelding een gele ster in de linker of rechter bovenhoek krijgt. Ik verwerk de bijgaande tekst bij elke afbeelding ook als afbeelding en als ik er andere teksten bij zet, worden die in het zwart geschreven. Is een bladzijde in het originele boekje afbeeldingsloos, dan wordt die dus ook niet gescand.

U kunt in het menu links de diverse delen aanklikken. Of hieronder ..

Ga naar Deel 1

Ga naar Deel 2

Ga naar Deel 3

Ga naar Deel 4