Old Cowz
/

Vroeger  - Gisteren - Vandaag - Morgen - De Toekomst

 

Ik heb zojuist het verhaal rond de Dreumelse akten van overlijden, voor wat betreft 1937, op deze site gepubliceerd. En bedacht me dat het wellicht handig zou zijn als ik mijn handleidinkjes over hoe akten te zoeken en te vinden zijn op diverse websites, niet alleen maar onder te brengen in dat 1937 verhaal, maar er een apart hoofdstuk op deze site van te maken. En per website, waar akten op te vinden zijn, voor zover ik die zelf ook gebruik, kenbaar te maken hoe je op specifieke websites akten zoekt en -meestal- vindt. Althans voor zover ik dat zelf mee bekend ben uiteraard.

Als u op de drie horizontale witte balkjes linksboven klikt en met uw cursor op het hoofdstuk gaat staan, dan ontvouwen zich de sub-menuutjes, die aangeven over welke website ik iets heb geschreven.
Mocht u daar opmerkingen, van welke aard dan ook, over hebben, dat stel ik het op prijs als u mij dat via een mail laat weten. Mijn contactadres staat rechtsboven.